Blog


Cwxrssr_Mermaid




Blog Posts



05/01/2018: Cara dapat avacoins dan leveling up Avakin Life

Tips bagi kamu yang ingin cepat naik level dan mendapatkan coins di Avakin Life... Read more




05/01/2018: How to get avacoins and leveling up in Avakin Life

Tips for how to get avacoins and fast leveling up in Avakin Life... Read more




09/09/2017: Dalam kerisauan hati

Dalam kerisauan hati. Dan tak tau ingin kemana... Read more




08/08/2017: Looking up avakin profile without getting online in game

Hello all! this time i will bring you a know-how to looking up avakin profile without getting online in game. This useful for you when you... Read more




09/04/2017: Cara edit snapshot Avakin Life memakai Tag Nama/ID Avakin (Avakin Tag Name)

Hai guys! apa kabarnya kalian semua? semoga baik-baik aja ya... ^_^ Ok di bulan april ini aku akan mengawali postingan dengan judul "Cara edit snapshot Avakin Life memakai Tag Nama/ID Avakin (Avakin Tag Name)". Gimana, kira-kira udah tau belum untuk postingan kali ini? Yaa, jika kamu... Read more




27/03/2017: Apartment with campus theme

Ok, now we learning go to college hehe... it's campus time. Yep snapshots on the above is Dream Island apartment that... Read more




27/03/2017: 921 Acacia Drive Apartment

Now take a look see the apartment. Snapshot on left side is 921 Acacia Drive apartment that I have. You can get these... Read more




19/03/2017: How to leveling up more faster in Avakin Life

Hello, nice to meet you all! My name is AR .. now I will share information. this information to the user's friends avakin life is... Read more




12/03/2017: Niatnya sih mancing ikan... eh tak disangka dapat Putri Duyung! (Avakin Comic)

Ok guys! kali ini aku merilis komik baru yang berjudul "Niatnya sih mancing ikan... eh tak disangka dapat Putri Duyung!". Komik ini merupakan komik pendek dan masih sebatas bacaan hiburan aja, belum tau ke depannya ada kelanjutannya atau tidak jadi mohon... Read more




08/03/2017: AVK48 Theater

Snapshots on the left side is the basic apartment in Avakin Life, this apartment so old, you can't get this apartment again when you are... Read more




01/03/2017: Cara Cepat Naik Level Avakin

hai hai salken salken .. gue AR.. buat teman-teman avakin indo yang buete nungguin levelnya rada lama naik, dan masih beranggapan berjemur di... Read more






View Archived Posts